Wednesday, 27 July 2011

hanya cerita.

 
hye bloggers!
maapmaapmaap!aku tak serajin orang2 lain nk update blog hari2.
waaahhhh!ceritanya begini.

sahabat aku, Hafizul Ariffin berjaya menambat hati seorang wanita..fuhh!hasil kesabaran beliau,akhirnya,si wanita berjaya ditakluki hatinya.siapakah wanita tersebut??orangnya Farda Tajuddin..tahniah la kawan!aku suka tengok orang bahagia..ngeh~



            sedap makan durian bang??                               comel gitu kakak ipar...

seterusnya,aku dengar cerita la, Ammar dan Sri Hairani back together.alhamdulillah.aku doakan kome berdua bahagia.WARNING!for those who want to terminate the relationship,i'm the first to be blocked YOU!kalau nak tau mana aku dengar cerita ni,tanya Pekk.


                                                    sweet kan??



next story, HAPPY BIRTHDAY Ayah!23hb Julai lepas birthday beliau.semoga beliau panjang umur,mura rezeki dan hidup lebih diberkati Allah.amin..

                              ayahanda ku..tua da ayah.heee...sblhnya,mama.


next,25hb Julai.HAPPY BIRTHDAY juga untuk Atiqah Nazirah a.k.a Pekk.sorry la..tak mampu nak bagi hadiah la..byk sgt kw claim.hahahah...tunggu aku dah kerja bagus,kereta,rumah,semua aku bagi kat kw.btw,congrates dapat dekan.da 2 part straigth kn dpt dekan.pandai budak ni.

                makan jek.mana tak gemuk..haish~heee...jangan marah naa~

happy bitrhday gak untuk Nur Fazliza a.k.a Anne.sama tarikh ngan budak gemuk kt atas ni.sorry again pekk.nak hadiah mintak kt abang KFC kw 2.ngeh~ gamba tiada.takut abg KFC marah..lalala~


27hb Julai plak,semalam jek.birthday Ahmad Fuad.juga sahabat aku.(bila nak bithday aku ni) brader ni kalau korang kenal,mmg jumpa dy jek mesti berdekah.kelakar beb dy ni.pape pon,semoga panjang umur.sukses!(mcm artis indonesia plak).

              
                                                           sama kan?

sekarang,aku dah tukar tempat kerje.still kerja kedai makan.kali ni,kerja kedai orang melayu. alhamdulillah.bertambah pengalaman.serius,aku serik kerja kedai lain bangsa ni.bukan nak burukkan sesuatu bangsa 2,tp,seriously bila bangsa lain berada di atas anda,i mean berkuasa,mereka akan pijak kepala kita.bukan semua la.sesetengah jek.yang lupa diri mereka di tanah siapa.moralnya,support la bangsa anda sendiri baru kita bantu bangsa lain.kat tempat kerja baru ni,lebih relek la.kerja aku basuh pinggan,ambil order sikit2.kadang segan la dengan bos aku.tp ntah la,tak tau nak wat kerja ape.btw,thanks bos ambil saya bekerja.saya akan cuba improve hasil kerja saya.

kawan baru, Nur Aziemah Aini a.k.a Shima(agak jauh Aziemah ngan Shima).asal nama kw naek?ntah.orang yang buat kredit aku bergerak setelah seminggu topup bole?welcome to my world la.

                                               paling chumel kot gambar ni.
itu sahaja.
t.e.r.i.m.a.k.as.i.h

notakaki: *posmen,surat USM saya ada?
              *bila nak bahagia ni??ngeh~
              *10 ogos ea ekin?

4 comments:

  1. weyh2.. kalu aq dpt dekan kt utem nt,ko buat post pasl aq x??..

    ReplyDelete
  2. kalu aq dpt UTHM??..
    he3

    nota:buang la capthca uh.. penat doe nk tlis..

    ReplyDelete