Sunday, 24 April 2011

something for everyone.

assalamualaikum..
hai blogger!(tiru eykin)


Fuh.. Setelah penat struggle study(ye ke??),akhirnya exam abis. Alhamdulillah. Korang2 sume doakn la aku dpt result yang baek. amin. so,matriculation is over.ni pon alhamdulillah jugak la. Tak la aku dok mengutuk orang2 kuat matrik 2.so,entry kali ni khas untuk mereka2 yang  berdiri bersama2 aku sepanjang aku study kt KMTK 2.
So, the story is begin..


First, aku nk ucap tenks 2 lecturer2 yang penah mengajar aku yang agak lemah n lambat skit ni kn.
Siyesly tuan2 n puan memang terbaik la!mohon maaf ye saya selalu ponteng kelas tuan2 n puan2..hee..agak pemalas kn..


tenks to roomate aku mse sem 1 n sem 2,sowi ya ak kt bilik wt onar jek.

tenks juga kepada LMP1 n LMP2.kome memang terbaik sudi ajar aku kt kelas.












tenks 2 kwn2 terbaik aku,



                    
     





next,tenks kt team bola sepak KAKOM KMTK,


sowi la ea..kakiku kayu..

ni part paling penting,BELIAU(refer entry ni)

Nor Alifah Zakiah bt Md Noh.terima kasih kt awk yg da warnakn hidup saya dari 29 Julai 2010 sampai 15 Disember 2010..walaupun tak lama mne pon,kenangan kite tetap saya ingat.(tak banyak pown)..sowi penah wt awk tensen,halang way of your life,marah awk..n skunk saya sedar,jadilah diri sendiri kn..dari berubah untuk orang lain.be ourself, fly with our own wings..whatever it is,kite tetap kwn kn?SAYE BAHAGIE BILE DIE BAHAGIE WALAUPUN BKN DGN SAYE..(",)
ni je gambar kte bersama.

untuk kw pon ad taw Zakiah Kamaruddin..tenks tlg ktowg sepanjang ktowg bersama.sampai gaduh2 ngn Pok Leh.sowi ye..
semoga kekal hingga akhir nanti.


lastly,ni untuk awk Nadia Ariffin
saya tau saya da hancurkan hati awk..maafkan saya,ada org lain yg bertakhta di hati saya.saya bukan yang terbaik utk awk.maafkan saya n terima kasih atas segalanya.doa saya sentiasa ada bersama awk.semoga awk jumpa lelaki yang jauh lagi baik dari saya.
maafkan saya.

actually kn,aku ta ada idea nk tulis2 ni.disebabkan permintaan ramai(ramai la sangat) terutamanya Eykin,aku pun tulis la benda2 nih..2 yang banyak gambar je..hee..
lastly,aku mohon maaf ea klo sepanjang kte bergelar student KMTK aku terkasar bahasa,ter-carut,ter-pukul,segala yang TER la sng cte..bak kte Hasrul Hazrin,nobody perfect..



as a conclusion,tenks everyone!!

2 comments: